Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твМъже, които говорят за интимните

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твМъже, които говорят за интимните
Коментари Харесай

Осман Октай: От интервюто на Борисов излиза, че на него дамата му е плащала, за да я удовлетвори

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Мъже, които приказват за интимните си подвизи, са съмнителни. Сериозният мъж в никакъв случай не приказва за подвизите си в спалнята, по този начин считам аз. Второ, от изявлението на Бойко Борисов излиза наяве, че не мъжете заплащат на дамите за такива услуги, а че някой заплаща на нашия министър председател - това е особеното. Някаква жена идва и му заплаща, с цел да бъде задоволена. Той е индивидът, който удовлетворя женските потребности и е доста скъпо заплатен. Така най-малко излиза от изявлението, което е дал пред немската медия. Това разяснява в ефира на 7/8 тв Осман Октай.

Смятам, че тези пари и кюлчета в чекмеджето му са платени точно за тези услуги. Така считам, тъй като той в изявлението споделя, че е знаел за тези фотоси, за тези пари, знаел, че минават през защитата на НСО и не е взел никакви ограничения, тъй като тези служби са на негово послушание, уточни той.

 От изказването на Борисов пред немския вестник разбрах, че той се самообвинява и е подготвен за обвиняването на прокурора, разяснява Октай. 

НСО извършват една доста значима функционалност. Те всяка вечер водят дневници къде върви подопечния им, какво пие, какво яде. Така че охраняваните от НСО хора имат едни големи досиета. Те управляват всеки един за неговите недостатъци, управляват хората, които вземат значимите решения. НСО не би трябвало да съществува, тъй като обслужва до децата на властимащите в България. Има фамилни бригади от НСО - момчета, които обслужват значима фамилия в страната, което обаче е в нарушаване на всички правила, уточни той. 

Само ще припомня, че Борисов в нарушаване на всички правила си кара самичък джипката. Но мисълта ми е, че по-страшното е, че толкоз доста пари се наливат в НСО, с цел да могат да управляват живота и семействата на всички значими фактори в страната, които имат отношение към подобряването живота на хората. Тяхната ролял е злокобна, по тази причина неотложно би трябвало да бъдат закрити и разформировани - първо НСО, а по-късно ДАНС, Групово дело БОП и други такива служби, уточни той.

Въобще цялото Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде реформирано. След това цялата система на опазването на здравето, тъй като хората умират по стълбите на лечебните заведения. На трето място българските политици би трябвало да схванат, че до момента в който не завоюват доверието на хората, няма по какъв начин хората да извършват техните решения. В целия свят, даже в африканските страни, сгафи ли някой политик, първо си хвърля оставката. Защо? - поради това въпросното доверие. Тук не става въпрос за доверие в дадена персона, а в доверие в държавността. Защото всеки, който съставлява избрана власт, той представлявав доверието в страната. Той към този момент няма персонално доверие, а съставлява страната и държавността. Това е друго от персоналното доверие, уточни Октай.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР